Dakraam plaatsen

Bent u van plan een dakraam te laten plaatsen? Dan bent u bij Rietwerken.nl op het juiste adres. Naast onderhoudrenovatie en het leggen van rieten daken, plaatsen wij ook dakramen. We plaatsen dakramen, afgestemd op uw wensen en behoeften, van welke afmeting of materiaal dan ook. Er zijn veel verschillende soorten en merken dakramen, zoals: 

  • Uitzat dakramen 
  • Tuimel dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Uitzet-dakramen
  • Vaste dakramen
  • Balkon dakramen

Recent afgeronde projecten

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen van een dakraam op uw dak? Of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. U ontvangt dat zo spoedig mogelijk een prijs van ons. Ook kunnen we bij u langs komen op te uw project te bekijken.

Vraag een offerte aan voor dakraam plaatsen

Beplating aanbreng tbh schroefdak

Schroefdak voor uw rieten dak

Voor het leggen van rieten daken bent u een constructie nodig om het riet op vast te maken. U heeft hierbij keuze uit 2 varianten: traditionele constructie of een schroefdak. Een schroefdak is een dak gemaakt van houten platen. Lees hier meer over soorten constructies en nieuw riet leggen. 

Beplating leggen voor uw schroefdak

Een schoefdak bestaat uit houten beplating waar uw riet op wordt vastgeschroefd. Deze constructie is gesloten en heeft een hogere isolatiewaarde dan die van een traditionele constructie. Bij Rietwerken.nl bent op het juiste adres voor het leggen van beplating voor uw schroefdak. Wilt u een offerte ontvangen voor het leggen van platen voor uw schoefdak? Neem dan contact met ons op. 

Vraag een offerte aan voor beplating van schroefdak

Kunstriet

Is uw dak toe aan renovatie of wilt u uw huidige dak vervangen? Bij Rietwerken.nl bent u op de juiste plaats voor renovatie en onderhoud van uw rieten dak, plaatsen van nieuwe rieten daken én het laten plaatsen kunstriet daken. Er zijn verschillende soorten kunstriet, zoals patentriet en novariet.

Kunstriet is gemaakt van PVC en duurder dan standaard natuurriet. Het heeft een hoge isolatiewaarde en is toe te passen op bijna ieder riet.

Vraag een offerte aan voor uw kunstriet